v-ukrayini-poridshayut-perevirki-pozhezhnoyi-bezpeki-dlya-deyakikh-pidpriyemstv-ukhvaleno-zakon

В Україні рідше проводитимуть перевірки пожежної безпеки для деяких підприємств: ухвалено закон

 • 231512 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. В рамках впровадження дерегуляції бізнесу для деяких підприємств буде збільшено періодичність проведення планової перевірки пожежної та техногенної безпеки. Про це УНН повідомляє з посиланням на голову фінансового комітету ВР, нардепа Данила Гетманцева.

Деталі

Парламент ухвалив законопроєкт N3361 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо перших кроків дерегуляції бізнесу шляхом страхування цивільної відповідальності у другому читанні та в цілому з необхідними техніко-юридичними поправками.

Цитата

"Передбачено збільшення періодичності планових перевірок техногенної та пожежної безпеки для підприємств із середнім та/або незначним ступенем ризику за наявності полісу страхування відповідальності", - повідомив Гетманцев у своєму Телеграм-каналі.

За його словами, документ встановлює основні умови договору страхування відповідальності та правила страхового відшкодування потерпілим.

Додамо, що, відповідно до законопроєкту, отримати страхування підприємство зможе лише після проведення аудиту та отримання його висновків.

Українські Національні Новини

Політика