v-ukrayini-progresuye-sutenerstvo-cherez-telegram-kanali

В Україні прогресує сутенерство через Telegram-канали

 • 12817 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. В Україні прогресує сутенерство через Telegram-канали, зокрема, через російські. Про це заявив під час обговорень держзобов’язань про ліквідацію всіх форм дискримінації жінок представник департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Національної поліції України Олег Рикун, передає кореспондент УНН.

"Минулого року органами поліції було виявлено 13 організованих груп, які займалися сутенерством. Це не поодинокі факти. Це організовані групи. 13 кримінальних проваджень таких було скеровано до суду; 386 фактів сутенерства; 252 факти звідництва", - сказав Рикун.

Також він наголосив, що всі факти вербування українських дівчат закордон починаються в Україні.

"На сьогоднішній день ми відслідковуємо декілька Telegram-каналів - російські, з інших країн, наші українські, де дівчата пропонують себе в якості ескорт-моделей. Вони просять від 1 000 доларів за зустріч. Ми розуміємо, що воно все прогресує", - зазначив Рикун.

Як повідомлялося в УНН раніше, у месенджері Telegram набувають поширення канали, які продають фальшиві гроші, обіцяючи високу якість товару.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП