v-ukrayini-seryozno-poshkodzheno-mayzhe-40-energoobyektiv-minenergo

В Україні серйозно пошкоджено майже 40% інфраструктури – Міненерго

 • 174051 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Внаслідок ворожих ударів майже 40% загальної інфраструктури України зазнали серйозних пошкоджень. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив радник міністра з питань енергетики Олександр Харченко, передає УНН.

Цитата

"На жаль, за оновленими даними, близько 40% загальної інфраструктури серйозно пошкоджено. Тривають роботи по ремонту та підключенню, однак сьогодні та завтра треба очікувати, що будуть відключення. Будуть відключення не тільки аварійні, а й планові, з метою зменшити навантаження на електромережу", – повідомив Харченко.

Нагадаємо

19 жовтня президент України Володимир Зеленський повідомив, що протягом доби ворог знищив три енергетичні об’єкти. Глава держави закликав людей обмежувати споживання електрики. 

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко заявив, що 20 жовтня по всій Україні будуть вводити обмеження постачання електроенергії.

Про відключення електроенергії, яке сьогодні може бути з 7:00 по 23:00, має повідомляти обленерго чи інший надавач послуги. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП