v-ukrayini-vodiyam-avtobusiv-i-taksi-zaboronili-vmikati-muziku-v-saloni

В Україні водіям автобусів і таксі заборонили вмикати музику в салоні

 • 225518 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Відсьогодні, 7 жовтня, в Україні водіям автобусів і таксі заборонили вмикати музику чи інші звукові сигнали в салоні, з посиланням на відповідний Закон України 2310-IX інформує УНН.

Деталі

Водіям автобусів чи маршруток заборонили вмикати музику, фільми чи інші звукові сигнали під час поїздок. У салоні можна озвучувати інформацію про поїздку.

Передача звуку може здійснюватися лише на індивідуальні навушники пасажирів, а на салон - тільки під час нерегулярних перевезень за згодою всіх пасажирів.

Так, у таксі також заборонили відтворювати музику чи інші звукові сигнали без згоди всіх пасажирів. Транслювати музику та інші звуки можна через індивідуальні навушники пасажирів.

Нагадаємо

У лютому 2020 року на сайті Верховної Ради України з’явився текст законопроекту №3006 щодо заборони акустичного насильства

У Верховній Раді зареєстрували законопроект №7273-д щодо обмеження публічного використання російської музики. Заборона не стосуватиметься російських співаків, які входять до списку музичних виконавців, які засуджують війну проти України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Святогірську виявили ще 7 загиблих цивільних, — ОВА

     • 118179 переглядiв

    Окупанти атакували Запоріжжя дронами-камікадзе, — ОВА

     • 169499 переглядiв