v-ukrayini-vpalo-virobnitstvo-zhinochoyi-bilizni-cholovichoyi-zroslo

В Україні впало виробництво жіночої білизни, чоловічої - зросло

 • 13961 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. В Україні у минулому році виробництво жіночих трусів та панталонів скоротилося на 9,5% проти 2017 року. Про це свідчать дані Держстатистики, передає УНН.

Так, у 2018 році було вироблено жіночих та дівчачих трикотажних машинного або ручного в’язання (уключаючи боксерські труси) трусів і панталонів 3761 тисяча штук. У річному вимірі (грудень до грудня минулого року) виробництво такої білизни впало на 15,7%.

Виробництво бюстгалтерів у минулому році залишилося на рівні 2017 року, однак, у річному вимірі (грудень до грудня минулого року) скоротилося на 29,5%. Торік їх виробили 4176,6 тисячі штук. 

При цьому виробництво чоловічих трусів і кальсонів торік зросло на 21,6% проти 2017 року. 

Чоловічих та хлопчачих трикотажних машинного або ручного в’язання (уключаючи боксерські труси) кальсонів та трусів у минулому році виробили 1674,9 тисячі штук. У річному вимірі (грудень до грудня минулого року) виробництво чоловічих трусів і кальсонів зросло на 3,8%.

Дані наведено у натуральному вираженні; без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.

Нагадаємо, Україна стала робити більше парфумів.

Українські Національні Новини

Економіка