v-ukrayini-za-dobu-vidkrili-8-provadzhen-za-porushen-viborchogo-protsesu-mvs

В Україні за добу відкрили 8 проваджень за порушення виборчого процесу

 • 10555 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Упродовж доби поліцейські відкрили 8 кримінальних проваджень за фактами порушення виборчого процесу, загалом до ЄРДР внесено вже 73 кримінальних правопорушення. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Нацполіції.

"Всього упродовж доби до поліції надійшла 51 заява та повідомлення, пов’язані із порушеннями виборчого законодавства. Найбільше повідомлень зафіксовано: в Івано-Франківській – 18, у Кіровоградській – 12, у Дніпропетровській – 8, у Чернігівській – 3, по 2 – у Волинській, Тернопільській, Запорізькій та Полтавській, по 1 – у Сумській та Черкаській областях", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що всього із 5 вересня територіальні органи Національної поліції зареєстрували 622 повідомлення, пов’язаних із виборчим процесом.

"Упродовж доби до ЄРДР внесено відомості щодо восьми кримінальних правопорушень. Усього до ЄРДР внесено відомості щодо 73 кримінальних правопорушень: 40 – пов’язані з порушенням виборчого законодавства, 33 – пов’язані з виборчим процесом", - додали у Нацполіції.

Окрім того, складено 30 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з виборчим процесом.

Як повідомляв УНН раніше, упродовж доби 21 вересня до поліції надійшло 85 заяв та повідомлень, пов’язаних з порушеннями виборчого законодавства.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП