v-ukrayini-zamist-derzhauditsluzhbi-stvorili-ofis-finansovogo-kontrolyu

В Україні замість Держаудитслужби створили Офіс фінансового контролю

 • 13930 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Кабінет міністрів створив Офіс фінансового контролю і ліквідував п'ять міжрегіональних територіальних органів Держаудитслужби. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі Прем'єр-міністр Олексій Гончарук, який перебуває на засіданні уряду, передає УНН.

"Уряд створив Офіс фінансового контролю та водночас ліквідував 5 міжрегіональних територіальних органів Держаудитслужби", - повідомив очільник уряду.

З його слів, Офіс фінансового контролю аналізуватиме ефективність використання державних ресурсів і наглядатиме за високоризиковими операціями.

"Далі — створення міжрегіональних територіальних органів Офісу фінансового контролю. Це забезпечить оперативність і мобільність роботи нового органу", - відзначив Гончарук.

Додамо, до складу органів Державної аудиторської служби України належать Держаудитслужба та її міжрегіональні територіальні органи: Північний офіс Держаудитслужби, Північно-східний офіс Держаудитслужби, Південний офіс Держаудитслужби, Західний офіс Держаудитслужби, Східний офіс Держаудитслужби.

Раніше Кабінет міністрів ухвалив рішення створити Комісію з реорганізації Держаудитслужби в Офіс фінансового контролю.

Українські Національні Новини

Економіка