v-ukrayini-zapratsyuvala-garyacha-liniya-dlya-konsultatsiyi-likariv-schodo-novogo-koronavirusu

В Україні запрацювала "гаряча лінія" для консультації лікарів щодо нового коронавірусу

 • 42254 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. В Україні запрацювала "гаряча лінія" для консультації лікарів щодо нового коронавірусу. Наразі вона доступна для лікарів-епідеміологів та лікарів інфекційної справи. Про це заявив на брифінгу в.о. генерального директора Центру громадського здоров’я України Ігор Кузін, передає кореспондент УНН.

"Вчора запрацювала телефонна лінія для фахівців, які мають певні запитання з коронавірусної інфекції. Поки що вона буде працювати для лікарів-епідеміологів, лікарів інфекційної справи, і ми також зможемо консультувати обласні управління охорони здоров’я по основним питанням, які пов’язанні з можливим випадком занесення та поширення коронавірусної інфекції», - зазначив він.

Як раніше повідомлялося в УНН, 31 січня в Україні запрацювала переадресація з урядової "гарячої лінії" 1545 та представників Центру громадського здоров’я, якою можуть скористуватись лікарі для консультацій щодо нового коронавірусу.

Нагадаємо, що 30 січня, в Україні протестували урядову "гарячу лінію", створену для консультацій між лікарями щодо нового коронавірусу.

Українські Національні Новини

Суспільство