v-ukrayini-zasnizhit-vodiyiv-poperedili-pro-pogirshennya-pogodnikh-umov

В Україні засніжить: водіїв попередили про погіршення погодних умов

 • 12265 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Водіїв попередили про погіршення погодних умов - в Україні найближчими днями засніжить та прийдуть морози. Про це повідомляє УНН з посиланням на сторінку в Facebook Укравтодору.

“Найближчими днями по всій країні очікується зміна погодних умов: засніжить та прийдуть морози. 13 січня у східних, Сумській, Полтавській, Дніпропетровський, Херсонській, Запорізьких областях синоптики прогнозують інтенсивний сніг – висота снігового покриву сягне 5-15 см, при цьому пориви вітру 15-20 м/с хуртовина, на дорогах ожеледиця. У Херсонській, Запорізькій, Донецькій і Луганській областях – налипання мокрого снігу та ожеледь, І рівень небезпечності – жовтий. 14 січня опади припиняться”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що такі погодні умови можуть призвести до порушень руху транспорту на окремих ділянках доріг.

“15-16 січня по всій країни очікується зниження температурі повітря вночі до -18 С морозу, вдень від - 10 до -16 С. Така погода утримається протягом 17-18 січня. Звертаємо увагу водіїв на необхідності перевірити свій транспортний засіб, а при плануванні маршрутів враховувати погодні умови”, - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, синоптики прогнозують хуртовини вже цього тижня.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Полтаві посеред вулиці сталася стрілянина, є поранений

     • 13818 переглядiв