v-ukrayini-zavtra-ochikuyetsya-do-12-gradusiv-morozu

В Україні завтра очікується до 12 градусів морозу

 • 10702 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. У п'ятницю, 4 січня, по Україні буде сніжно, місцями хуртовини і сильний вітер, та морозно, подекуди температура повітря сягне 12 градусів нижче нуля. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Укргідрометцентру.

"4 січня у Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій та Луганській областях вночі невеликі опади, вдень складні погодні умови: значний сніг, подекуди з дощем, пориви вітру 15-20 м/с, в Приазов'ї до 25 м/с, хуртовини, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла", - повідомили синоптики.

При цьому вказано, що на решті території місцями невеликий сніг, вітер північно-західний, 7-12 м/с, на Одещині та Миколаївщині пориви 15-20 м/с. "Температура вночі 4-9° морозу, в північних та центральних областях місцями до 12° морозу, вдень 0-5° морозу", - вказали в гідрометцентрі.

На дорогах більшості областей ожеледиця.

Як зазначається, протягом ночі 5 січня очікується послаблення, вдень 5 січня припинення опадів і явищ.

Нагадаємо, синоптики повідомили, коли в Україну прийде небезпечний циклон. Через сильні снігопади в Україні перекриють окремі дороги.

Українські Національні Новини

Суспільство