v-ukrayini-zruynovano-927-medichnikh-zakladiv-z-nikh-127-povnistyu-znischeni-moz

В Україні зруйновано 927 медичних закладів, з них 127 повністю знищені – МОЗ

 • 135454 переглядiв

КИЇВ. 25 серпня. УНН. З початку повномасштабного вторгнення в Україні пошкоджено та зруйновано 927 закладів охорони здоров’я. Найбільше – в Київській, Чернігівській, Харківській, Миколаївській, Донецькій областях. Про це в ефірі телемарафону повідомив заступник міністра охорони здоров‘я Богдан Боруховський, передає УНН.

Цитата

«Ми щодня отримуємо нові дані і наразі 127 закладів повністю зруйновані. Всього ми маємо 927 пошкоджених і зруйнованих об'єктів. Найбільше за рівнем пошкодження медичної інфраструктури постраждали прифронтові регіони. Київська, Чернігівська, Харківська, Миколаївська, Донецька області – топ-5 областей», – повідомив Боруховський.

Він додав, що відновлення лікарень вже відбувається. 52 об'єкти відновлені повністю, більше 200 – частково. Наразі робиться акцент на підготовці до осінньо-зимового періоду, тож в першу чергу відновлюються вікна, двері, дах і система теплопостачання і енергоживлення.

Нагадаємо

Російські військовослужбовці захопили відділення Василівського відділу державної установи «Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб».

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Херсонщина сьогодні була знеструмлена - Соболевський

     • 139510 переглядiв

    Волейбол: став відомий склад чоловічої збірної на ЧС-2022

     • 497791 переглядiв

    Іспанія направить в Україну батарею ППО та інше озброєння

     • 120038 переглядiв