v-ukrayini-zyavivsya-noviy-lotereyniy-milyoner

В Україні з'явився новий лотерейний мільйонер

 • 8108 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. У неділю, 10 червня, у державній лотереї “Лото-Забава” виграно 1 млн грн. Про це повідомив оператор державних лотерей "М.С.Л.", передає УНН.

Щасливчик став 293-м мільйонером “Лото-Забава”. Відомо, що він придбав свій виграшний білет у чернігівському магазині "Спортліга" за адресою: вул. Всіхсвятська, 8.

"Переможець вирішив придбати "Лото-Забава" 6-го червня та заплатив за лотерейний білет його мінімальну вартість – 10 гривень, а вже найближчої неділі закреслив у ньому три горизонталі з однією пільговою підковкою. Саме такою є одна з декількох умов виграшу 1 000 000 гривень", - розповіли у "М.С.Л."

Оператор державних лотерей “М.С.Л.” привітав переможця та запросив новоспеченого багатія приєднатися до закритого “КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ “М.С.Л.” . Переможець також може скористатися VIP-програмою — “Два дні з життя мільйонера”, розрахованою на двох осіб, додали у "М.С.Л."

Усіма перевагами участі у “КЛУБІ МІЛЬЙОНЕРІВ “М.С.Л.” раніше скористався Юрій Редько, який виграв свій мільйон гривень у 972-му тиражі “Лото-Забава”. 

Українські Національні Новини

Суспільство