v-ukrayini-zyavivsya-sche-odin-milyoner-loto-zabavi

В Україні з’явився ще один мільйонер “Лото-Забави”

 • 7154 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. У неділю, 4 червня, гравець з Чернівців зірвав 1 млн грн у лотерею “Лото-Забава”. Про це повідомив оператор державних лотерей “М.С.Л.”, передає УНН.

“У першому розіграші літа від 4 червня в прямому ефірі 930-го тиражу "Лото-Забава" народився 6-й мільйонер цього року та 265-й мільйонер в історії лотереї”, — зазначили в “М.С.Л.”

Оператор державних лотерей повідомив, що виграшний білет № 0245975 був придбаний у Чернівцях у кіоску “М.С.Л.”, який розташований за адресою: вул. Героїв Майдану, 9.

Зазначається, що на переможця очікують у найближчому офіційному представництві для оформлення призу.

Нагадаємо, минулого року “Лото-Забава” була внесена до Національного реєстру рекордів України. Експерти зафіксували, що завдяки “Лото-Забаві” в Україні з’явилася найбільша кількість українських лотерейних мільйонерів.

“Лото-Забава” визнана також найпопулярнішою лотереєю серед населення.

Довідка УНН: На українському ринку державних лотерей працює три компанії: “УНЛ” (Українська національна лотерея), “Патріот” і “М.С.Л.” (Молодьспортлото). Найбільшим оператором лотерей визнано “М.С.Л.”. Однак “Патріот” і “М.С.Л.” намагаються прибрати з ринку за допомогою санкцій РНБО і ліцензійних умов, які розробив Мінфін. При цьому проти “М.С.Л.” ввели санкції на підставі листа 5-річної давності власника компанії Георгія Ложенка. “М.С.Л.” в 2012 році запропонував Мінфіну проект фінансування Євро-2012, в якому партнером було зазначено “Альфа-банк”. Банк ніколи не входив в структуру “М.С.Л.”. Єдині фінансові відносини “М.С.Л.” і “Альфа-банк” — це звичайний кредит.

Незважаючи на те, що СБУ відмовилася від своїх претензій до “М.С.Л.”, головного конкурента “УНЛ” все одно залишили під санкціями.

Українські Національні Новини

Суспільство