v-ukrayinskomu-mzs-zaklikali-mizhnarodne-spivtovaristvo-dopomogti-u-zvilnenni-bekirova

В українському МЗС закликали міжнародне співтовариство допомогти у звільненні Бекірова

 • 8921 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Міжнародне співтовариство не повинно закривати очі на порушення прав людини в окупованому Криму з боку російської влади, яка утримує у в'язниці тяжкохворого кримськотатарського активіста Едема Бекірова. Про це повідомила речник МЗС України Катерина Зеленко в Тwitter, передає УНН.

"Тривожні новини надходять з окупованого Сімферополя, де незаконно утримують кримського татарина Едема Бекірова. Стан його здоров'я продовжує погіршуватися. Ми настійно закликаємо міжнародне співтовариство не закривати очі на порушення прав людини", - написала Зеленко.

Нагадаємо, у кримськотатарського активіста Едема Бекірова, якого утримують у СІЗО в Криму, знову погіршився стан здоров'я. За словами адвоката Олексія Ладіна, його підзахисний відчуває сильні болі в спині і не встає з ліжка через защемлення нерва в хребті.

Раніше УНН повідомляв, що кримськотатарський активіст Едем Бекіров, якого звинувачують в незаконному зберіганні боєприпасів і вибухівки, практично нічого не їсть, побоюючись "стрибка" рівня цукру в крові.

Українські Національні Новини

Політика