v-ukrayinu-priyide-odin-z-naykraschikh-violonchelistiv-yevropi

В Україну приїде один з найкращих віолончелістів Європи

 • 8718 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Вперше до України завітає один з найкращих віолончелістів Європи, концертмейстер челістів Берлінської філармонії Bruno Delepelaire з єдиним концертом у Львівському органному залі, передає УНН із посиланням на "Гал-інфо".

Протягом своєї музичної кар’єри віолончеліст здобув кілька престижних нагород, серед яких “Karl Davidoff International Cello Competition” (2012) та Markneukirchen International Instrumental Competition (2013), та став учасником одного з найвідоміших оркестрів світу.

26 травня разом із головним гостьовим дириґентом Теодором Кухаром та Ukrainian Festival Orchestra Bruno Delepelaire дасть свій перший концерт в Україні виконавши найкращі твори Моцарта, Гайдна, Мендельсона, Сука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Cтали відомі імена всіх фіналістів конкурсу "Євробачення-2019"

Теодор Кухар - найзаписуваніший дириґент свого покоління. У його кар’єрі понад 100 записаних компакт-дисків таких лейблів, як Naxos, Brilliant Classics, Ondine та Marco Polo.

Ukrainian Festival Orchestra - виріс із львівського камерного оркестру Collegium Musicum. Співпраця з Bruno Delepelaire стане новою сторінкою у музичній історії оркестру.

Українські Національні Новини

Культура