v-ukrposhti-rozpovili-pro-maybutnye-dostavki-pensiy

В "Укрпошті" розповіли про майбутнє доставки пенсій

 • 15808 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Якщо держава приведе тарифи на доставку пенсій поштою хоча б до рівня собівартості і таким чином компенсує "Укрпошті" витрати, пов’язані з доставкою виплат, це дозволить зберегти мережу. Про це заявив генеральний директор ПАТ "Укрпошта" Ігор Смілянський у Facebook, передає УНН.

"Поділився варіантами розвитку ситуації, яка склалася з нашою взаємодією з Пенсійним фондом. Отже маємо два шляхи, що добре, бо коли немає плану дій, це значно гірше: шлях розвитку інфраструктури країни - держава приводить тариф на доставку пенсій хоча б до рівня собівартості і таким чином компенсує "Укрпошті" витрати, пов’язані з доставкою виплат, і дозволить зберегти мережу", - повідомив він.

При цьому він назвав й інший можливий варіант - шлях згортання інфраструктури, щоб врятувати компанію.

"Держава має більш приоритетні напрямки використання грошей, ніж збереження інфраструктури для більш ніж 4,5 мільйона пенсіонерів та 17 мільйонів селян, тоді "Укрпошта" має закрити 5-7 тисяч відділень у селах та звільнити певну кількість адміністративного та виробничого персоналу, щоб врятувати компанію від банкрутства", - зазначив Смілянський, додавши, що "Укрпошта" не може бути спонсором Пенсійного фонду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що збиток "Укрпошти" від доставки пенсій зросте до 1,2 млрд грн.

Українські Національні Новини

Політика