v-ukrzaliznitsi-proponuyut-rosiyskim-materyam-bezplatno-priyikhati-za-tilami-okupantiv

В Укрзалізниці пропонують російським матерям безплатно приїхати за тілами окупантів

 • 106696 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Укрзалізниця пропонує матерям загиблих російських солдатів безкоштовні квитки, щоб забрати тіла своїх синів. Про це в інтерв'ю виданню Meduza розповів очільник Укрзалізниці Олександр Камишін, передає УНН.

Цитата

«Додали нові види діяльності. Наприклад, до війни не займалися зберіганням тіл російських військових. Зараз у нас 270 мертвих російських солдатів — у вагонах-рефрижераторах у різних містах, де велися активні бойові дії. Росіяни кидають своїх на полях бою, а ми щодня спалюємо 100 літрів солярки на вагон, щоб ці тіла зберігати — щоб підтримувати в рефрижераторах температуру. Якщо російським тіла їхніх солдатів не потрібні, ми ж не можемо їх просто взяти і викинути? Ми до російських мертвих ставимося краще, ніж вони до нас живі», - розповів Камишін.

Деталі

Голова УЗ зазначив, що чекають поки, що російська влада, російські матері заберуть ці тіла.

«Але поки що таких звернень не було. Можливо, тому, що в росії провал з інформацією, багато матерів навіть не знають про те, що їхні діти поїхали воювати. Ми готові безкоштовні квитки дати тим російським матерям, які приїдуть забирати тіло своїх дітей. Зробимо все безкоштовно: довеземо-відвеземо, віддамо. Нам чужого не треба», - сказав Камишін.

Доповнення

СБУ виклала перехоплення розмови, у якій йдеться про те, що російські матері налякані масштабами втрат і хочуть будь-що забрати синів з війни в Україні.

Українські Національні Новини

Політика