v-ukrzaliznitsi-zaprovadili-marshrut-iz-kiyeva-na-bazu-wizz-air-u-rumuniyi

В Укрзалізниці запровадили маршрут із Києва на базу Wizz Air у Румунії

 • 1065656 переглядiв

КИЇВ. 19 березня. УНН. Укрзалізниця проклала маршрут поїздів зі столиці України на базу Wizz Air у Румунії через Молдову, передає УНН з посиланням на сторінку у Telegram Укрзалізниці.

Цитата

"Сідайте на наш поїзд №351 Київ — Кишинів, що відправляється по непарних днях з Києва о 17:02 та прибуває на молдовську станцію Унгени, яка знаходиться неподалік кордону з Румунією, о 07:53 ранку", - йдеться у повідомленні.

Деталі

В Укрзалізниці пояснили як працює цей маршрут і за яким алгоритмом людина дістанеться з Києва до бази Wizz Air у Румунії.

"Після проходження прикордонно-митного контролю, який відбувається на вокзалі станції Унгени, пересідайте на поїзд №821 Кишинів — Ясси — Сокола, що відправляється з Унген щодня о 09:51, і вже об 11:13 прибуває на станцію Ясси-Сокола, де кожен поїзд зустрічають автобуси, які довезуть вас у центр міста або у міжнародний аеропорт Ясси", - зазначається у повідомленні.

Також в Укрзалізниці пояснили, яким чином можна буде повернутися назад до столиці, після мандрівки.

"На зворотному шляху усе так само: о 17:40 зі станції Ясси-Сокола відправляється поїзд №822 Ясси-Сокола — Кишинів, який прибуває на молдовську станцію Унгени о 18:57. Там ви можете здійснити пересадку на наш поїзд №352 Кишинів — Київ, який прибуває на станцію Унгени по парних днях о 20:21. Про пересадку не хвилюйтесь, адже зупинка поїзда на станції 30 хв", - пояснили в Укрзалізниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Дії" вибрали нову назву для Південної залізниці

Українські Національні Новини

Суспільство