v-umani-ryatuvalniki-proinspektuvali-religiyni-obyekti-scho-budut-zadiyani-u-svyatkuvanni-rosh-ga-shana

В Умані рятувальники проінспектували релігійні об’єкти, що будуть задіяні у святкуванні Рош га-Шана

 • 14464 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. В Умані відбулась робоча зустріч групи співробітників ДСНС щодо забезпечення безпечних умов для святкування Рош-га-Шана. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДСНС України.

"9 вересня робоча група ДСНС України відвідала місто Умань. Серед питань, що розглядалися на місці, організація забезпечення пожежної та техногенної безпеки місць паломництва хасидів, а також заходи, що вживаються Управлінням ДСНС Черкаської області для недопущення надзвичайних подій на території меморіального комплексу", - додається у повідомленні.

Зазначається, що в ході робочої поїзди, представники ДСНС оглянули пожежно-рятувальний підрозділ, місце розташування мобільного зведеного загону, а також проінспектували релігійні об’єкти, що будуть задіяні у святкуванні Рош га-Шана.

Нагадаємо, Ізраїль надішле до України представників ізраїльської поліції для допомоги українським колегам в рамках правоохоронної діяльності в Умані.

Раніше Україна та Ізраїль обговорили залучення ізраїльських медиків під час паломництва хасидів в Умані, зокрема, було вирішено розгорнути для хасидів в місті госпіталь для хворих на COVID-19.

Українські Національні Новини

Суспільство