v-umani-z-10-veresnya-vstanovlyat-karantinni-punkti-v-mistsyakh-palomnitstva

В Умані з 10 вересня встановлять карантинні пункти в місцях паломництва

 • 17992 переглядiв

КИЇВ. 3 вересня. УНН. В Умані в місцях паломництва з 10 вересня будуть встановлені тимчасові пункти моніторингу та контролю за дотриманням правил карантину людей. Про це повідомив міський голова Умані Олександр Цебрій на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Цебрій повідомляє, що "сьогодні на позачерговій сесії депутатами УМР було прийнято надважливе рішення для нашого міста "Про захист населення м. Умань від гострої респіраторної хвороби COVID-19 та посилення протиепідемічних заходів на території міста".

"З 10 вересня 2020 року на території міста, в місцях масового скупчення людей (паломництва) будуть встановлені тимчасові пункти моніторингу та контролю за дотриманням правил карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно протиепідемічних правил і норм", - написав Цебрій.

За його словами, тимчасові пункти моніторингу будуть розташовані:

• перехрестя вулиць Садова-Пушкіна;

• перехрестя вулиць Пушкіна-Комарницького;

• перехрестя вулиць Пушкіна-Челюскінців;

• перехрестя вулиць Косинки Григорія - Челюскінців;

• перехрестя вулиці Демуцького – провулку Проїзжого.

Нагадаємо, 2 вересня повідомлялося, що в Умані перебуває орієнтовно пів сотні паломників-хасидів.

Як повідомлялося, Черкаська облдержадміністрація працює над створенням єдиних правил дотримання санітарно-епідеміологічних норм та безпеки громадян України та іноземців, які будуть перебувати в Умані у період паломництва.

Українські Національні Новини

Політика