v-upravlinnya-minoboroni-peredali-zemli-tarutinskogo-poligonu

В управління Міноборони передали землі Тарутинського полігону

 • 14994 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Спільними силами юридичної служби Міністерства оборони України та військової прокуратури Міноборони фактично повернуто у власність незаконно вилучену земельну ділянку Тарутинського загальновійськового полігону в Одеській області. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-центр Міністерства оборони України.

"9 січня 2019 року на виконання... судових рішень, місцевим ТОВ на підставі складених актів прийому-передачі земельних ділянок було фактично передано до сфери управління Міністерства оборони України 133,48 га незаконно вилучених земельних ділянок Тарутинського загальновійськового полігону, розташованого в Одеській області", - повідомили у Міноборони.

В оборонному відомстві нагадали, що рішенням Господарського суду Одеської області від 26 листопада 2018 року визнано недійсними договори оренди земельних ділянок Тарутинського загальновійськового полігону (військове містечко № 11) загальною площею 133,48 га та зобов’язано місцеві ТОВ повернути згадані земельні ділянки Міноборони.

У серпні Міноборони повернули 400 га скандального полігону на Одещині.

Нагадаємо, у 2018 році Міноборони повернуло у свою власність понад 25 тис. га землі та 65 будівель і споруд.

Українські Національні Новини

Політика