v-uryadi-planuyut-vidiliti-koshti-mvs-na-vaktsinatsiyu-vid-covid-19

В уряді планують виділити кошти МВС на вакцинацію від COVID-19

 • 12506 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Кабінет міністрів доручив розглянути на порядку денному виділення коштів Міністерству внутрішніх справ для вакцинування груп населення з критичним ризиком інфікування COVID-19. Про це під час засідання уряду сказав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає кореспондент УНН.

“Протокольне доручення. Відповідно до нашої розмови на апаратній нараді, МВС разом з Мінфіном та МОЗом, відповідно до пункту 24 статті 14 Закону України про Державний бюджет України на 2021 рік, забезпечити невідкладне внесення в основному порядку на розгляд уряду проект акту щодо виділення коштів Міністерству внутрішніх справ для вакцинування груп населення з критичним ризиком інфікування проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2 та професійних груп”, - сказав Арсен Аваков.

Нагадаємо, що МОЗ України сподівається розпочати вакцинацію від COVID-19 вже у лютому 2021 року і до 2022 року вакцинувати не менше 50% населення — уже виділено 9 пріоритетних груп. Вакцинація від COVID-19 в Україні буде добровільною для всіх громадян.

Українські Національні Новини

Політика