v-uryadi-virishili-pokazati-rezultati-vikonannya-planu-zakhodiv-z-yevrointegratsiyi

В уряді вирішили показати результати виконання плану заходів з євроінтеграції

 • 12220 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. Уряд вирішив зробити публічними результати виконання плану заходів з європейської інтеграції. Про це заявив віце-прем'єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитро Кулеба під час засідання Кабміну, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні уряд ухвалить низку важливих рішень. Одне з них - план заходів уряду з виконання угоди про асоціацію. Це, по суті, ми перепрошиваємо операційну систему євроінтеграції, актуалізуємо її, прибираємо баги, робимо її максимально ефективною і відкриваємо пульс угоди", - зазначив Кулеба.

За його словами, відтепер результати реалізації плану угоди будуть доступні зовнішнім спостерігачам, а не тільки для представників державних органів влади.

При цьому він додав, що таким чином уряд зможе корегувати хід виконання плану заходів в інтересах народу. Інформація буде оновлюватись щоквартально за результатами, які подаватимуть міністерства.

Також він підкреслив, що план заходів передбачає 2 тисячі завдань і 7 тисяч виконавців.

Нагадаємо, 19 листопада голова Верховної Ради Дмитро Разумков та віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитро Кулеба заявили про створення спільної парламентсько-урядової платформи євроінтеграції.

Українські Національні Новини

Політика