v-usikh-rayonakh-kiyivschini-yde-borotba-z-rosiyskimi-diversantami-oda-pro-nebezpechni-napryamki

В усіх районах Київщини йде боротьба з російськими диверсантами: ОДА про небезпечні напрямки

 • 102349 переглядiв

КИЇВ. 18 березня. УНН. Київська ОДА повідомила про небезпечні напрямки на Київщині, туди досі входять Буча - Ірпінь - Гостомель, пише УНН.

Деталі

За даними ОДА у Telegram, найбільш небезпечні напрямки на Київщині:

  • Житомирська траса
  • Буча – Ірпінь – Гостомель
  • Макарів
  • північ Вишгородського району.

"Постійні тривоги можливого авіанальоту майже по всій області. В усіх районах Київщини йде боротьба з диверсійними групами", - повідомили в ОДА.

Також вказано, що гуманітарна допомога направляться в усі 7 районів Київщини.

На ранок 18 березня в ОДА повідомляли, що у Бучанському районі у Макарівській громаді немає води, газу, електрики та зв’язку. Селище під контролем ЗСУ, але постійно під обстрілом ворога. "Бучанська та Немішаєвсська громади - окопався ворог. В Бородянській, Гостомельській та Дмитрівській громадах - пересування ворога. В Ірпіні та Гостомельській громаді вночі були бої", - вказали в ОДА.

Броварський район - на ранок ситуація напружена, проте контрольована. У Баришівській, Калитянській, Великодимерській та Калинівській громадах - ворожа техніка.

Вишгородський район - в окупованих Іванківській, Димерської та Поліської територіальних громадах гуманітарна катастрофа, відсутній зв‘язок, електропостачання, продукти харчування та ліки. "Продовжується евакуація людей з окупованих Димерської громади. Славутич повністю ізольований. Є потреба в продуктах харчування та медикаментах", - додали у в ОДА.

Доповнення

18 березня Київ знову потрапив під ворожий обстріл. Одна людина загинула, ще 19 постраждали внаслідок обстрілу окупантами Подільського району Києва. Зокрема, серед постраждалих четверо дітей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП