v-uyefa-zayavili-pro-veliki-perspektivi-ukrayinskogo-futbolu

В УЄФА заявили про великі перспективи українського футболу

 • 9124 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Високі здобутки українських юніорів та професіоналізм головного тренера збірної України Андрія Шевченка забезпечать українському футболу велике спортивне майбутнє. Про це заявив президент директор департаменту національних асоціацій УЄФА Зоран Лаковіч у своєму зверненні до учасників XXIII Конгресу УАФ, передає УНН.

За його словами, у найближчі 10 років національна збірна України буде демонструвати все більш сильну гру. Гарантією тому є успіх, який досягла юнацька збірна U-20 у 2019 році, каже Лаковіч.

"Якщо ви подивитеся на те, що головний тренер збірної України Андрій Шевченко робить зі своєю командою... Я приїхав із Сербії на матч з Україною, і був свідком вашої чудової перемоги у кваліфікації "ЄВРО-2020".

Українська збірна - це єдина команда нашої групи, яка пройшла 10 матчів відбірного циклу без поразок", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіційно: УЄФА не веде розслідувань стосовно Павелка, а ФІФА розглядала справу про "Слава Україні!".

Лаковіч додав, що Україна завжди була фундаментальною частиною європейського футболу. І підкреслив, що він особисто переконаний у сильній грі національної команди на наступній першості Європи.

Нагадаємо, президент ФІФА назвав "неймовірним" минулий футбольний рік для України та заявив про підтримку проекту УАФ з будівництва бази для національних команд.

Українські Національні Новини

Спорт