v-yaponiyi-vidkrili-garyachu-liniyu-dopomogi-postrazhdalim-vid-znuschan-na-roboti

В Японії відкрили гарячу лінію допомоги постраждалим від знущань на роботі

 • 7904 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Загальнонаціональна гаряча лінія допомоги людям, постраждалим від знущань з боку начальства, з'явилася в Японії. Про це в суботу повідомляє японське видання NHK, передає УНН.

Відзначається, що лінія була організована групою адвокатів, які виступають на захист людей від знущань і принижень на роботі, а також надмірних переробок, які нерідко призводять до виникнення у людей серйозних захворювань і навіть доводять до самогубств. Ті, хто подзвонить на лінію, зможуть отримати пораду юристів з приводу того, як краще вчинити в конкретній ситуації.

Гаряча лінія працюватиме тільки один день, проте група адвокатів розраховує здійснювати подібну практику на регулярній основі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глава підрозділу найбільшої китайської нафтогазової компанії наклав на себе руки

Надмірний моральний тиск та приниження з боку керівництва є гострою проблемою в японських компаніях. Наприклад, в середині листопада цього року найбільша автомобільна компанія Японії Toyota була визнана відповідальною за самогубство одного зі своїх співробітників в 2017 році внаслідок тривалого тиску з боку керівництва на робочому місці. 

Українські Національні Новини

Новини Світу