v-yes-poskarzhilisya-na-tik-tok

В ЄС поскаржилися на Tik Tok

 • 18959 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Європейська організація з захисту прав споживачів (BEUC) поскаржилася в Єрокомісію на популярну соцмережу Tik Tok. Як пише Reuters, причиною служить порушення прав споживачів та неспроможність захистити дітей від сумнівного контенту. Про це повідомляє УНН.

Деталі

“Умови надання послуг незрозумілі, неоднозначні і надають перевагу TikTok на шкоду своїм користувачам. Умови авторського права є настільки ж несправедливими, оскільки дають TikTok безповоротне право використовувати, розповсюджувати та відтворювати опубліковані користувачами відео без винагороди”, — йдеться у повідомленні Європейської організації з захисту прав споживачів.

Також однією з причин подання скарги є віртуальна валюта в TikTok, яка дозволяє купувати різноманітні подарунки.

BEUC також повідомила, що в 15 країнах асоціації споживачів звернулися до влади з проханням розслідувати діяльність соцмережі.

Нагадаємо

Сьогодні у Боярці в академічному ліцеї сталась жахлива трагедія — дві учениці сьомого класу вжили невідомі речовини, внаслідок чого отруїлись. Є підозра, що ці випадки пов’язані з небезпечними “іграми”, які поширюються в Інтернеті. 

В Італії 10-річна дівчинка взяла участь у небезпечному челенджі в мережі TikTok і загинула. Як інформує видання The Guardian, італійські прокурори розпочали розслідування за фактом випадкової смерті неповнолітньої

Українські Національні Новини

Новини Світу