v-zakhoplenomu-energodari-viyska-rf-vlashtuvali-provokatsiyu-ta-khochut-zvinuvatili-zsu-v-obstrili-zhitlovogo-budinku

В Енергодарі війська рф влаштували провокацію з обстрілом будинку - мер

 • 76274 переглядiв

КИЇВ. 28 липня. УНН. У тимчасово захопленому окупаційними військами Енергодарі Запорізької області відбувся обстріл житлового будинку. Обійшлося без жертв. Про це повідомив мер Енергодара Дмитро Орлов в Telegram, зауваживши, що зрозуміло те, що обстріл здійснили самі окупанти, інформує УНН.

Цитата

«У ніч на 28 липня в Енергодарі було обстріляно приватний житловий будинок по вул. Придніпровській. На щастя, на час обстрілу в будинку були відсутні мешканці, адже його власник ще раніше виїхав до Києва», - ідеться в повідомленні Орлова.

Деталі

За його словами, зрозуміло, що "обстріл здійснили самі окупанти, які в такий спосіб мають намір звинуватити ЗСУ в обстрілах цивільної інфраструктури міста Енергодара".

«Найближчим часом, як це зазвичай роблять окупанти, від них варто очікувати публікацію пропагандистських матеріалів за вказаною тематикою. Тому вже вкотре звертаюся до енергодарців: споживайте інформацію вдумливо та критично. Довіряйте тільки офіційним та перевіреним джерелам», - додав він.

Доповнення

Російські окупаційні війська продовжують обстріли з тимчасово захопленого Енергодара на Запоріжжі. Також фіксується рух російської військової техніки.

Головне управління розвідки закликало жителів Енергодара та прилеглих територій повідомити координати перебування окупаційних військ та розташування окупаційних складів.

Українські Національні Новини

Війна