v-zoni-ato-zrosla-kilkist-porushen-obsye

В зоні АТО зросла кількість порушень, - ОБСЄ

 • 8478 переглядiв

КИЇВ. 10 грудня. УНН. Спостережна місія ОБСЄ на Донбасі зафіксувала збільшення кількості порушень режиму "тиші" в зоні АТО за період з 19:30 7 грудня з 19:30 8 грудня. Про це йдеться у звіті організації від 9 грудня, передає УНН.

У Донецькій області СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом(зафіксувавши приблизно 560 вибухів проти близько 200 відповідно).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики “ЛНР” не відкрили пункт пропуску “Золоте”

У Луганській області Місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, одночасно зафіксувавши меншу кількість вибухів (приблизно 70), якщо порівнювати з попереднім звітним періодом(близько 120 вибухів).

"Доступ СММ залишався обмеженим як на ділянках розведення, так і в інших районах, зокрема на блокпосту неподалік Верхньоширокивского. Спостерігачі зафіксували викликані обстрілом пошкодження цивільних об'єктів поблизу селища Червоний Яр в Жовтневому районі Луганська", - йдеться у звіті.

Нагадаємо, за минулу добу, зафіксовано 39 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів. У випадках, коли обстріли противника становили безпосередню загрозу життю і здоров’ю наших воїнів, підрозділи Збройних Сил України відповідали противнику вогнем із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. Внаслідок ворожих обстрілів жоден український захисник не постраждав.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В зоні АТО зросла кількість порушень, - ОБСЄ

     • 8478 переглядiв

    У Житомирі під час пожежі загинув 70-річний чоловік

     • 10986 переглядiв

    Двоє людей загинуло при падінні літака на будинок у США

     • 11181 переглядiв

    Ломаченко переміг Рігондо технічним нокаутом

     • 23810 переглядiв

    Сьогодні в Україні очікується дощ та мокрий сніг

     • 11874 переглядiв