v-zoni-oos-vikrili-posibnika-rosiyskikh-spetssluzhb

В зоні ООС викрили посібника російських спецслужб

 • 12679 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. У районі проведення операції Об'єднаних сил підрозділами Служби безпеки України зі складу Об’єднаних сил припинено протиправну діяльність керівника антисемітської організації, яка впродовж останніх років системно діяла в напрямку дестабілізації ситуації в регіоні на етнічному підґрунті. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ООС. 

"Затриманий підтримував стосунки з проросійськими політичними структурами та отримував від них фінансування. Свої дії він також координував з невстановленими представниками спецслужб РФ (з дислокацією в АР Крим). Планував у випадку військового вторгнення безпосередньо сприяти воєнізованим структурам країни-агресора в захоплені територій України. В подальшому розраховував очолити керівну посаду в новостворених органах окупаційної влади", - повідомили у прес-службі. 

Нагадаємо, у 2018 році співробітники військової контррозвідки Служби безпеки України викрили 71 особу, причетну до розвідувально-підривної діяльності іноземних спецслужб.

Нагадаємо, у 2018 році СБУ затримала понад 50 бойовиків.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП