v-zoni-oos-zmenshivsya-pasazhiropotik-slobodyan

В зоні ООС зменшився пасажиропотік – Слободян

 • 8092 переглядiв

КИЇВ. 31 березня.УНН. Кількість громадян, які перетинають адміністративну межу з окупованим Кримом зменшилась в порівнянні з минулим тижнем. Також зменшився пасажиропотік в зоні ООС. Про це заявив під час брифінгу Радник голови Державної прикордонної служби Олег Слободян, передає УНН.

"Якщо говорити про тенденції перетину кордону чи лінії розмежування, то суттєвого збільшення кількості осіб, які перетинають кордон, адміністративну межу чи лінію розмежування ми не спостерігаємо. А в зоні ООС навпаки, зменшено кількості пасажиропотоку в півтора- два рази, ніж це було тиждень тому", - зазначив Слободян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори президента: найважливіше (трансляція)

За його словами, загалом на охорону кордону вийшло понад 7 тисяч особового складу і ще 1300 осіб знаходиться в резерві. Крім цього, на охорону морських кордонів вийшли українські морські підрозділи. Декілька катерно-корабельних груп здійснюють охорону морських рубежів у Чорному і Азовському морях. Забезпечено також можливість голосування для особового складу, який несе службу на острові Зміїний.

Нагадаємо, один з кандидатів у президенти України під час голосування порушив вимогу дотримання таємниці голосування.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП