vagitna-megan-markl-skoro-stane-dvoyuridnoyi-babuseyu

Вагітна Меган Маркл скоро стане двоюрідною бабусею

 • 30307 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Герцогиня Сассекська Меган Маркл, яка оголосила про свою другу вагітність, скоро стане не тільки мамою, а й двоюрідною бабусею. Про це повідомляє видання The Sun, пише УНН.

Деталі

Стало відомо, що вже наступного місяця народиться дитина у племінника Меган Маркл Тайлера Дулі. Фото своєї вагітної дружини він опублікував в Instagram.

Тайлер - син єдинокровного старшого брата Меган Томаса Маркля-молодшого. У нього є ферма з вирощування конопель в американському штаті Орегон.

З Дулі, як і з усіма іншими членами своєї сім'ї (крім матері Дорії), дружина принца не спілкується. Але це не заважає 28-річному Дулі заробляти на спорідненості з герцогинею. Один із сортів марихуани, якою він легально торгує, бізнесмен назвав в її честь - "Блиск Меган" (Meghan Sparkle). Рекламним гаслом він вибрав слова: "настільки міцний, що здує з вас корону". В асортименті у нього є і "Іскорка Арчі" - на честь первістка Меган і принца Гаррі.

Тайлер, як і інші члени сім'ї, не був запрошений в 2018 році на королівське весілля. Проте він прибув до Лондона, щоб подивитися тут відеотрансляцію церемонії по телевізору. І був в той же вечір затриманий в одному з місцевих нічних клубів з ножем. Він сказав, що просто "забув" про те, що він лежить у нього в кишені.

Доповнення

Принц Великої Британії Гаррі та його дружина Меган Маркл вдруге стануть батьками. У День закоханих, 14 лютого, подружжя поділилося радісною новиною, оприлюднивши фото з округленим животиком герцогині у соцмережі. Першому сину подружжя Арчі, навесні виповниться 2 роки.

Українські Національні Новини

УНН Lite