vaks-perenis-rozglyad-spravi-nasirova-1

ВАКС переніс розгляд справи Насірова

 • 13482 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Вищий антикорупційний суд переніс розгляд справи ексголови Державної фіскальної служби Романа Насірова. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу суду.

Зазнчається, що завтра, 4 березня, у Вищому антикорупційному суді мало відбутися судове засідання за обвинуваченням ексголови Державної фіскальної служби України о 10:00.

"Проте засідання перенесено через тимчасову втрату працездатності судді, яка входить до складу колегій…", – йдеться в повідомленні.

Також, зазначається, що дата час наступного засіданя буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, ВАКС розпочав дослідження доказів у справі Насірова.

Як вже повідомлялось, колишній голова ДФС Роман Насіров та керівник департаменту Володимир Новіков обвинувачуються у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Крім того, ексголові ДФС інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Сторона обвинувачення вважає, що колишній голова ДФС протягом 2015-2016 років, діючи в інтересах народного депутата України 8-го скликання, особисто ухвалив низку безпідставних та незаконних рішень про розстрочення податкового боргу та зобов’язань ТОВ “Фірма “Хас”, ТОВ “Карпатнадраінвест”, ТОВ “Надра Геоцентр”. Це спричинило тяжкі наслідки у вигляді не надходження обов’язкових платежів до державного бюджету у сумі понад 2 млрд грн.

Нагадаємо, ВСУ закрив провадження за позовом Насірова до ДФС України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП