vaks-prodovzhiv-obovyazki-eksgolovi-zaporizkoyi-oda-brilyu

ВАКС продовжив обов’язки ексголові Запорізької ОДА Брилю

 • 11284 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Вищий антикорупційний суд продовжив три обов’язки колишньому голові Запорізької обласної державної адміністрації Костянтину Брилю до 6 січня. Про це журналісту УНН повідомили в пресслужбі ВАКС.

"(Брилю –ред.) продовжили міру запобіжного заходу у вигляді обов’язків до 6 січня 2020 року, а саме прибувати до детектива, прокурора, слідчого, судді за кожною вимогою, повідомляти детектива, прокурора чи суд про зміну свого проживання або роботи та утримуватися від спілкування зі свідками", - сказали в пресслужбі.

Нагадаємо, в липні цього року Солом’янського районного суду обрав запобіжний захід колишньому очільнику однієї з обласних державних адміністрацій, який у деклараціях за 2016 та 2017 роки не вказав майно, у вигляді особистого зобов'язання.

Як повідомлялося раніше, у САП вказали, що чиновник у деклараціях за 2016 та 2017 роки не вказав майно, а саме: об’єкти нерухомості, у тому числі земельну ділянку, автомобілі, а також доходи та корпоративні права, на загальну суму майже 35 млн грн та 8 млн грн відповідно. Крім того, з’ясувалося, що у 2015 році службовець всупереч законодавству взагалі не подав декларацію, додали у прокуратурі.

Раніше НАБУ повідомило про підозру ексголові однієї з ОДА.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП