vaks-prodovzhiv-obovyazki-sche-odnomu-pidozryuvanomu-u-spravi-zrivu-derzhavnogo-oboronnogo-zamovlennya

ВАКС продовжив обов'язки ще одному підозрюваному у справі зриву державного оборонного замовлення

 • 11527 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Вищий антикорупційний суд продовжив на два місяці строк дії покладених обов’язків ще одному підозрюваному у справі щодо зриву держоборонного замовлення. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу суду.

"У вівторок, 18 лютого, слідча суддя Вищого антикорупційного суду задовольнила клопотання прокурора та продовжила на два місяці строк дії обов’язків, покладених на підозрюваного у справі щодо зриву держоборонного замовлення", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що підозрюваний має прибувати до слідчого, прокурора, слідчого судді та суду за першою вимогою; не відлучатися з міста Києва без дозволу слідчого, прокурора, слідчого судді або суду; повідомляти слідчого, прокурора про зміну свого місця проживання.

Нагадаємо, раніше Вищий антикорупційний суд продовжив на два місяці строк дії покладених обов’язки на ексзаступника міністра економіки Юрія Бровченка та ексдиректора ДП “Безпека” Владислава Глазунова, яких підозрюють у зриві державного оборонного замовлення.

Як повідомлялося, за версією слідства, підозрювані уклали контракт з іноземною компанією, яка завідомо для них не мала наміру і можливостей його виконати, на виготовлення і поставку лінії з виробництва артилерійських снарядів на загальну суму понад 16,5 млн доларів. У подальшому, на рахунки фіктивних підприємств було перераховано авансовий платіж на суму понад 8 млн доларів. Іноземна компанія не поставила обладнання в Україну. Дії підозрюваних перешкодили створенню виробництва боєприпасів для забезпечення Збройних Сил України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП