vaks-prodovzhiv-strok-diyi-obovyazkiv-pokladenikh-na-dzyudzya

ВАКС продовжив строк дії обов’язків покладених на Дзюдзя

 • 26499 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Вищий антикорупційний суд продовжив строк дії обов’язків покладених на ексначальника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України Михайла Дзюдзю. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу суду.

"Сьогодні, 19 травня, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду продовжив строк дії обов’язків, покладених 25 березня 2020 року на ексначальника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України, ще на один місяць – до 19 червня 2020 року – включно", - йдеться у повідомленні.

Так, Дзюдзь надалі зобов’язаний: прибувати за вимогою до слідчого (детектива), прокурора та суду; не відлучатися за межі Львівської області без дозволу слідчого (детектива), прокурора або суду; повідомляти слідчого (детектива), прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками, а також з іншими свідками у кримінальному провадженні, визначеними слідчим (детективом) чи прокурором; здати на зберігання до відповідних органів державної влади усі свої паспорти громадянина України для виїзду за кордон, службовий паспорт, інші документи, що мають право на виїзд з України та в’їзд до України.

Як нагадує ВАКС, колишнього чиновника підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України. 11 березня 2020 року працівники Служби безпеки України та детективи НАБУ за підтримки управління внутрішньої безпеки Міністерства юстиції затримали ексначальника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції, під час отримання неправомірної вигоди в розмірі 1000 доларів США від підлеглого.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід у вигляді застави в розмірі понад 600 тисяч грн, а перед цим Дзюдзю повідомлено про підозру у одержанні хабаря.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП