vaks-rozglyane-spravu-omelyana-21-zhovtnya

ВАКС розгляне справу Омеляна 21 жовтня

 • 15914 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Вищий антикорупційний суд сьогодні під час підготовчого засідання стосовно колишнього міністра інфраструктури Володимира Омеляна, якого обвинувачують у недостовірному декларуванні, призначив розгляд справи по суті на 21 жовтня. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ВАКС.

"У підготовчому судовому засіданні було призначено судовий розгляд на підставі обвинувального акту, а також вирішені питання, пов’язані з підготовкою до судового розгляду. Зокрема, органу з питань пробації доручили скласти досудову доповідь стосовно обвинуваченого. Також задоволено клопотання прокурора про виклик свідків. Судовий розгляд розпочнеться 21 жовтня поточного року о 9:00 годині", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Володимир Омелян обвинувачується у тому, що, подаючи декларації за 2015 і 2016 роки, умисно вказав відомості, які відрізняються від достовірних відповідно на суму понад 3 млн гривень та 8 млн гривень.

13 вересня 2018 року міністру інфраструктури України повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.368-2 та ст.366-1 ККУ. 6 листопада 2018 року стороні захисту надано доступ до матеріалів кримінального провадження для ознайомлення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП