vaks-rozpochav-rozglyad-dokaziv-u-spravi-golosiyivskogo-ekssuddi

ВАКС розпочав розгляд доказів у справі Голосіївського екссудді

 • 11593 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Вищий антикорупційний суд розпочав розгляд доказів за кримінальним провадженням, обвинуваченим у якому є екссуддя Голосіївського районного суду Києва. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ВАКС.

"Під час засідання було досліджено перший та частину другого тому письмових доказів, долучених до справи. Усього таких томів 11. На наступному засіданні суд продовжить досліджувати докази, зокрема, відеозаписи, які теж долучені до матеріалів справи", - йдеться в повідомленні

Також повідомляється, що наступне засідання відбудеться 13 листопада о 9:30.

Як зазначили у ВАКС, екссуддю обвинувачують у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Іншого учасника кримінального провадження обвинувачують у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4, 5 ст. 27 (співучасть у злочині) та ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Як повідомлялося раніше, у листопаді 2018 року за клопотанням САП Вищою радою правосуддя суддю Голосіївського районного суду Києва було відсторонено від здійснення правосуддя. А у вересні 2019 року за скаргою детективів НАБУ вказаного суддю звільнено із займаної посади.

Нагадаємо, Антикорупційний суд призначив до розгляду справу про обвинувачення колишніх суддів Голосіївського райсуду столиці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП