vaks-viznachiv-rozmir-zastavi-golovi-chernivetskoyi-oblradi

ВАКС визначив розмір застави голові Чернівецької облради

 • 16020 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід у вигляді застави в розмірі понад 10 млн грн голові Чернівецької обласної ради Івану Мунтяну, якого підозрюють у отриманні 180 тис. доларів хабара, передає кореспондент УНН.

Так, Антикорупційний суд обрав Мунтяну запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 10 млн 5 тис. 520 грн.

Також Мунтян зобов’язаний: прибувати за кожною вимогою до слідчого, прокурора або суду; не відлучатися з міста Чернівці без дозволу слідчого, прокурора або суду; повідомляти слідчого, прокурора або суд про зміну свого місця проживання та/або роботи; утримуватися від спілкування з підозрюваним та свідками у даному кримінальному провадженні; здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України, а також носити електронний засіб контролю (браслет).

Окрім того, термін покладених обов’язків визначити строком на 2 місяці.

Як повідомлялося, САП просила суд взяти голову Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна під варту з альтернативою внесення застави у понад 15 млн грн.

Нагадаємо, голові Чернівецької облради повідомлено про підозру у отриманні 180 тис. доларів хабара.

Як повідомлялося, слідством встановлено, що у липні минулого року очільник Чернівецької облради висловив прохання одному із підприємців Чернівецької області надати йому неправомірну вигоду у сумі 400 тис. доларів за сприяння в передачі в оренду оздоровчого комплексу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП