vaktsinatsiya-test-abo-oduzhannya-u-nimechchini-zapratsyuvali-novi-covid-pravila

Вакцинація, тест або одужання: у Німеччині запрацювали нові COVID-правила

 • 20751 переглядiв

КИЇВ. 24 листопада. УНН. У Німеччині набули чинності нові COVID-правила. Відтепер у міському транспорті та офісах люди мають підтвердити, що вакциновані від коронавірусу, мають негативний тест чи одужали від COVID-19, пише УНН з посиланням на DW.

Деталі

Так, з 24 листопада у ФРН усі, хто хоче скористатися громадським траспортом, повинні бути повністю вакциновані, мати негативний результат тесту на коронавірус або довідку про одужання від COVID-19. Якщо ж пасажир не зможе виконати одну з цих умов, йому доведеться залишити транспортний засіб на найближчій зупинці. Керівництво залізничного концерну Deutsche Bahn запровадило точкові перевірки пасажирів ще з 23 листопада.

Окрім того, з 24 листопада "правило 3G" - скорочення від Genesen, Geimpft, Getestet ("перехворів", "щеплений", "протестований") запроваджується і в офісах.

Окрім того, кожна федеральна земля Німеччини має право запроваджувати додаткові обмеження, зважаючи на ситуацію з коронавірусом.

Критики висловлюють сумніви у тому, що нововведення вдасться ефективно виконувати та контролювати.

Рекорд заражень

У Німеччині добовий приріст заражень коронавірусом оновлює рекордні показники третій тиждень поспіль. За даними Інституту імені Роберта Коха (RKI) на ранок середи, 24 листопада, протягом минулої доби в Німеччині зареєстровано 66,9 тисячі випадків нових заражень коронавірусом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лікарнях немає місця: Нідерланди переводять до Німеччини пацієнтів з COVID-19

Українські Національні Новини

Новини Світу