vaktsinuvannya-v-izrayili-pislya-scheplen-preparatom-pfizer-rizik-zvkhoryuvanosti-znizivsya-na-95-8

Вакцинування в Ізраїлі: після щеплень препаратом Pfizer ризик захорюваності знизився на 95,8%

 • 19300 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Ризик захворювання на COVID-19 в Ізраїлі знизився на 95,8% серед людей, які отримали обидва прийоми вакцини Pfizer. Про це пише УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Висновки базуються на даних, зібраних на національному рівні серед ізраїльтян, які отримали другий укол принаймні за два тижні до цього. Завдяки кампанії вакцинації в Ізраїлі, зробили найбільше реальне дослідженням вакцини Pfizer.

Попередні звіти окремих медичних працівників також показали позитивні результати, що спонукало Ізраїль зняти обмеження в економіці після тижнів локдауну. У неділю школам та багатьом магазинам знову дозволять працювати.

Прем'єр-міністр Біньямін Нетаньяху заявив, що очікує, що 95% ізраїльтян віком від 50 років будуть вакциновані протягом найближчих двох тижнів.

Додатково

Вакцина також була ефективною на 98% у профілактиці лихоманки або проблем з диханням та 98,9% у запобіганні госпіталізаціям та смерті, повідомило міністерство.

За даними Worldometers, в Ізраїлі 744 513 осіб захворіли на коронавірус, 5 526 осіб померли, 693 730 громадян одужали.

Нагадаємо

Близько 39% дорослих ізраїльтян щеплені повністю, Ізраїль залишається світовим лідером, вакцинація почала перемагати коронавірус — навіть незважаючи на британський штам. В ізраїльському місті Тель-Авів безкоштовно вакцинують іноземних громадян без житла.

Міністерський комітет Ізраїлю по боротьбі з коронавірусом у четвер, 18 лютого, схвалив продовження зобов'язання щодо ізоляції в готелях для тих, хто повертається до країни з усіх держав світу до понеділка, 1 березня. Зокрема, на тлі пандемії коронавірусу Ізраїль продовжив на два тижні припинення міжнародних рейсів в тель-авівський аеропорт Бен Гуріон і назад.

Українські Національні Новини

Здоров'я