vartovi-galaktiki-stalo-vidomo-yak-nazvut-personal-kosmichnikh-sil-ssha

"Вартові галактики": стало відомо, як назвуть персонал Космічних сил США

 • 27204 переглядiв

КИЇВ. 19 грудня. УНН. Чинний віце-президент США Майк Пенс оголосив у п'ятницю, що службовці Космічних сил США будуть називатися "вартовими", передає УНН із посиланням на CNN.

"Ми щойно повернулися з Овального кабінету, і тому для мене велика честь від імені президента Сполучених Штатів оголосити, що відтепер чоловіки і жінки Космічних сил Сполучених Штатів будуть називатися "вартовими", - сказав Пенс на заході, присвяченому першого року існування сил.

У Twitter Космічних сил у п'ятницю з'явилося повідомлення, що оголошення Пенса було зроблено "після річного процесу, під час якого були подані сотні заявок і проведені дослідження за участю фахівців в області космосу і представників широкої громадськості".

"Вартові" - це ім'я з довгою історією в космічних операціях, що походить від початкового девізу космічного командування ВПС у 1983 році "Вартові високого кордону", - повідомили у службі.

Відзначимо, користувачі Twitter у свою чергу помітили зв'язок між новим найменуванням і фільмами про "Вартовими Галактики" за мотивами коміксів Marvel.

What a joke The Guardians of Galaxy! Very original Space Force Captain Trump! May The Force be with You! pic.twitter.com/hNX1F5nQxY

— mark jaeckel (@jaeckel_mark) December 19, 2020

This wasn't how I expected Guardians of Galaxy 3 to be announced lol https://t.co/6WSZqUYoCD

— Christopher (@ChrisWrighteous) December 18, 2020

That name is already taken. Can either of you two Bozos come up with an original name? Spares! @MikeVeep @realDonaldTrump #SpaceForce #GuardiansOfTheGalaxy pic.twitter.com/zGfkOdjdvm

— ChrisS (@LaVidaLocums) December 19, 2020

Режисер фільмів про "Вартових Галактики" Джеймс Ганн також відреагував на звістку.

pic.twitter.com/SEMAOxCdSA

— James Gunn (@JamesGunn) December 19, 2020

Коментуючи слова Майка Пенса, він уточнив іронічно "чи можемо ми подати в суд на цього придурка?".

Can we sue this dork? https://t.co/9skZ8aG446

— James Gunn (@JamesGunn) December 19, 2020

Як повідомляв УНН, Конгрес США 17 грудня минулого року схвалив створення космічних військ, а президент країни Дональд Трамп 20 грудня підписав відповідний законопроект. Вони стали шостим родом збройних сил поряд з сухопутними, військово-повітряними і військово-морськими військами, а також береговою охороною і морською піхотою.

Українські Національні Новини

УНН Lite