vaschuk-z-dinamo-zaraz-povyazani-lishe-skandali

Ващук: з "Динамо" зараз пов'язані лише скандали

 • 14352 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Колишня зірка столичного ФК Владислав Ващук поділився думками щодо поточної ситуації в "Динамо". Свої міркування з цього приводу він озвучив в інтерв'ю Youtube-каналу Sport Arena, передає УНН.

"Зараз "Динамо" не показує той футбол, який мало б показувати. Так відбувається вже років 20. Не вірю, що результати повернуться. Вірити - означає, що повинні бути якісь передумови до цього, що щось має змінитися. А в останні років 5-10 з ім'ям "Динамо" пов'язані лише скандали.

У Європі такого немає. Футболістів, які себе скандально поводять, ніхто не хоче купувати. Їх ніхто не любить, вони руйнують імідж клубу. У "Динамо" склалась якраз така ситуація. Хлопці не винні, але так відбувається", - розповів Ващук.

Він також процитував вислів Мирона Маркевича: "З нинішнього "Динамо" кілька гравців могли б сидіти на заміні у складі Лобановського, але не підходити під команду, яка громила всіх у Лізі чемпіонів".

Нагадаємо, Ващук виступав за "Динамо" з 1992 по 2003 рік, а також з 2005-го по 2008-й. У складі "біло-синіх" він 9 разів ставав чемпіоном України.

Також нагадаємо, "Динамо" на початку року вчергове втрапило у податковий скандал.

Тоді президент клубу Ігор Суркіс публічно пообіцяв опублікувати реальні заробітні плати своїх гравців, однак, і досі цього не зробив. 

Українські Національні Новини

Спорт