vasu-viznav-zakonnim-znyattya-nedotorkanosti-z-o-onischenka

ВАСУ визнав законним зняття недоторканості з О.Онищенка

 • 9645 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Вищий адміністративний суд України відмовив народному депутату Олександру Онищенко у задоволенні позову до ВРУ та ГПУ про визнання незаконним зняття з нього недоторканності. Про це в ексклюзивному коментарі УНН повідомила представник прес-служби ВАСУ Галина Гаєвська.

"Вчора відбулося засідання, суд відмовив у задоволенні позову",- сказала Г.Гаєвська.

За її словами, колегія суддів зачитала регулятивну частину ухвали, повний текст рішення буде відомий через 5 днів.

Нагадаємо, 16 лютого, детективи Національного антикорупційного бюро України завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно дій низки осіб, задіяних у так званій “газовій справі”.

Як повідомляв УНН, народного депутата Олександра Онищенка підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.255, ч.4 ст.28 ч.5 ст.191, ч.4 ст.28 ч.2 ст.205, ч.4 ст.28 ч.3 ст.209, ч.4 ст.28 ч.2 ст.364-1, ч.4 ст.28 ч.2 ст.366 КК України. 

Повідомлення про підозру Генеральний прокурор України підписав 27 липня ц.р. Згоду на притягнення його до відповідальності, затримання та арешт Верховна Рада надала 5 липня ц.р. Напередодні голосування, скориставшись статусом народного депутата, Онищенко покинув територію держави. 8 серпня 2016 року Онищенка було оголошено в національний розшук.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП