vbiv-vlasnu-matir-i-namagavsya-zyisti-yiyi-razom-iz-sobakoyu-ispanskogo-kanibala-zasudili-do-15-rokiv-uvyaznennya

Вбив власну матір і намагався з'їсти її разом із собакою: іспанського канібала засудили до 15 років ув'язнення

 • 23104 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Альберто Санчес Гомес був засуджений до 15 років і п'яти місяців тюремного ув'язнення за вбивство при обтяжуючих обставинах. 28-річний Санчес вбив свою матір, задушивши її руками в кінці лютого 2019 року. Пізніше він відніс тіло в спальню і почав розчленовувати його пилкою і двома кухонними ножами. Він з'їв деякі частини тіла протягом наступних 15 днів, щоб спробувати позбутися від них. Про це інформує УНН з посиланням на Еl Рais.

Деталі

Під час його переведення у в'язницю в день арешту він зізнався поліції, що годував свою собаку Коке деякими шматочками трупа. Засуджений тепер повинен буде виплатити своєму братові Мігелю Санчесу компенсацію в розмірі 60 000 євро. Вирок підтримує вердикт, винесений 6 травня.

Суд над Альберто Санчесом був зосереджений головним чином на тому, щоб визначити, чи був він при здоровому глузді в день вбивства Марії Соледад Гомес, своєї матері.

20 квітня під час першого слухання, Санчес заявив, що він чув голоси, що казали "убий свою матір" і просили його розчленувати її тіло. У наступні два тижні через свідчення свідків були виявлені відносини засудженого з матір'ю.

Сусіди матері розповіли про бійки, які були між ними, і в результаті яких жертва зажадала судової заборони. Інший син жертви, Мігель Санчес, який більше не проживав в будинку, також дав свідчення в суді. У своєму виступі він пояснив, що його брат під час стипендії Erasmus в Греції в 2015 році почав вживати наркотики, що викликало кілька психотичних епізодів.

Повернувшись до Іспанії, його тричі госпіталізовували в лікарню Ла-Прінсеса в Мадриді, але він відмовився від лікування. В судовому процесі психіатри, які лікували його в той час, в ході якого він продовжував постійно вживати марихуану і алкоголь, також дали свідчення.

Проте вирішальними були свідчення психіатрів, які оцінювали Альберто Санчеса після арешту в 2019 році. Два лікаря прийшли до висновку, що у нього не було психотичних симптомів, вони виявили у нього "розлад антисоціальної особистості і параною", яка, як вони вказали, "не заважає інтелектуальним функціям мозку". Крім того, вони описали "психопатичний" і "нарцисичний" профіль вбивці, де він розрізняє "правильно і неправильно, йому просто все одно". Ці висновки, вплинули на вердикт присяжних.

Українські Національні Новини

Новини Світу