vbivstvo-11-richnogo-khlopchika-u-dnipri-pidozryuvanogo-vzyali-pid-vatu

Вбивство 11-річного хлопчика у Дніпрі: підозрюваного взяли під варту

 • 20274 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. У Дніпрі поліцейські вручили повідомлення про підозру у вбивстві 11-річного хлопчика 59-річному чоловіку, його взяли під варту. Про це інформує відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, передає УНН.

"За вчинення умисного вбивства малолітньої дитини поліцейські вручили повідомлення про підозру 59-річному чоловіку", - повідомили правоохоронці.

За даними поліції, вночі 17 травня до поліції надійшло повідомлення про зникнення 11-річного хлопця, який пішов з дому на прогулянку та не повернувся. Правоохоронці почали пошуки дитини.

В ході розшукових заходів на території покинутої будівлі по вулиці Бехтерєва поліцейські виявили тіло зниклого хлопчика зі слідами удушення. Поряд перебував чоловік, підозрюваний у вбивстві.

"За вказаним фактом слідчі Самарського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. Сьогодні, 18 травня, судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Досудове розслідування триває", - йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, напередодні у Дніпрі на території лікарні у саморобному помешканні чоловіка правоохоронці виявили оголений труп дитини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП