vbivstvo-5-richnogo-kirila-tlyavova-avakov-vidpoviv-na-zakidi-vid-nardepa

Вбивство 5-річного Кирила Тлявова: Аваков відповів на закиди від нардепа

 • 24176 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вступив у суперечку з нардепом від "Голосу" Інною Совсун, яка попросила очільника міністерства публічно вибачитися перед батьками за справу вбивства 5-річного Кирила Тлявова. Під час години запитань до уряду Аваков відповів, що не треба його повчати як "родіну любити", передає кореспондент УНН.

"Я не буду робити те, що ви хочете, я буду робити те, що повинен. Ви сказали неправду, коли сказали, що вбивці 5-річного Кирила Тлявова на свободі. Це не так. Один із них, колишній працівник поліції, зараз знаходиться в тюрмі. Двох відпустив суд з певними обов’язками два місяці тому. Один неповнолітній також має запобіжний захід", - зазначив Аваков.

Міністр гостро відреагував на коментар депутата, зазначивши, що "завжди буде працювати лише в інтересах держави".

"Вчора були роковини смерті хлопчика. Поліція разом з тією сім’єю завжди, в тому числі і вчора там був поліцейський. Тому не треба спекулювати. Не вам мене повчати, як кажуть, "родіну любити". Я патріот до "мозга костєй" і буду працювати на державу, а не на політичні інтереси деяких політичних партій", - відповів очільник МВС.

Нагадаємо, 31 травня 2019 року двоє поліцейських відпочивали та вживали алкоголь на подвір’ї приватного сектору у Переяславі на Київщині. Під час відпочинку чоловіки домовилися постріляти по металевих банках із вогнепальної зброї. Пізніше виявилося, що куля влучила у 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, який перебував у сусідньому дворі. Дитина згодом померла у лікарні. 5 червня Кирила поховали в його рідному місті. Поліцейські були затримані.

Раніше в УНН повідомлялося, що слідство обгрунтовано вважає, що працівник патрульної поліції Іван Приходько здійснив смертельний постріл, від якого загинув 5-річний хлопчик Кирило Тлявов.

Як повідомлялося, всім чотирьом фігурантам справи про вбивство 5-річного хлопчика Кирила Тлявова на Київщині було оголошено підозри.

Також повідомлялося, що трьом підозрюваним у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова - колишнім поліцейським Володимиру Петровцю, Івану Приходьку та цивільному Дмитру Кривошею продовжено запобіжний захід на 2 місяці.

На початку травня стало відомо, що двоє підозрюваних у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова вийшли із СІЗО під заставу.

Українські Національні Новини

Політика