vbivstvo-galina-khatchins-alek-boldvin-zayaviv-scho-ne-natiskav-na-spuskoviy-gachok-revolvera

Вбивство Галина Хатчінс: Алек Болдвін заявив, що не натискав на спусковий гачок револьвера

 • 21812 переглядiв

КИЇВ. 1 грудня. УНН. Актор Алек Болдвін заявив, що "без поняття", як бойовий патрон потрапив у револьвер, який використовували на знімальному майданчику фільму "Іржа" (Rust). Про це він заявив в інтерв'ю на телеканалі ABC, інформує УНН.

Деталі

Під час розмови телеведучий Джордж Стефанопулос сказав, що сценарій фільму не передбачав, що актор натисне на спусковий гачок. Болдвін відповів: "Спусковий гачок не був спущений. Я не натискав на спусковий гачок".

"Так ви не натискали на спусковий гачок? — уточнив Стефанопулос. — Я б ніколи не наставив ні на кого зброю і не натиснув би на спусковий гачок, ніколи", — відповів Болдвін. Актор додав, що "хтось вставив у зброю бойовий патрон, патрон, який навіть не мав бути на майданчику".

EXCLUSIVE: "The trigger wasn't pulled. I didn't pull the trigger," Alec Baldwin tells @GStephanopoulos in first interview since fatal shooting on set of "Rust."

Watch TOMORROW at 8pm ET on @ABC and stream later on @Hulu. https://t.co/u7L88vylra pic.twitter.com/bJsssJoAJq

— ABC News (@ABC) December 1, 2021

Що передувало

21 жовтня на знімальному майданчику фільму "Іржа" загинула оператор Галина Хатчінс, а режисер Джоел Соуза отримав поранення. Виконавець головної ролі у фільмі Алек Болдвін випадково вистрілив у їхній бік зі зброї, що використовується як реквізит, у якій з невідомої причини виявився бойовий патрон.

На знімальному майданчику фільму "Іржа" до цієї події виникали проблеми з безпекою. Так, зброя, яку тримав у руках Болдвін, раніше дала осічку, а одного разу вона мимоволі спрацювала в руках людини.

Українські Національні Новини

Новини Світу