vbivstvo-molodoyi-divchini-v-semenivtsi-na-chernigivschini-zatrimali-pidozryuvanogo

Вбивство молодої дівчини в Семенівці: на Чернігівщині затримали підозрюваного

 • 53803 переглядiв

КИЇВ. 6 серпня. УНН. Оперативники управління карного розшуку поліції Чернігівської області затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 23-річної дівчини у місті Семенівка. Про це повідомляє УНН з посиланням на сторінку в Facebook поліції Чернігівської області.

“Сьогодні оперативники управління карного розшуку поліції Чернігівської області затримали підозрюваного у вбивстві 23-річної дівчини у місті Семенівка. Цей злочин стався вночі 26 липня на вулиці Комунальній. Нападник завдав ножові поранення дівчині, яка згодом померла від крововтрати у лікарні”, - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що за словами начальника головного управління Національної поліції в Чернігівській області Володимира Нідзельського, у скоєнні злочину підозрюють місцевого мешканця 1994 року народження.

“Раніше до кримінальної відповідальності він не притягувався. Чоловікові повідомлено про підозру та затримано його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу тримання під вартою. Триває досудове розслідування у провадженні, відкритому за статтею 115 Кримінального кодексу України. Умисне вбивство карається позбавленням волі на строк до п’ятнадцяти років”, - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, на Чернігівщині розслідують обставини загибелі молодої дівчини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП