vbivstvo-muzikanta-derevyanka-tretogo-pidozryuvanogo-vzyali-pid-vartu

Вбивство музиканта Дерев'янка: третього підозрюваного взяли під варту

 • 20902 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою третьому підозрюваному у справі про вбивство столичного музиканта Олександра Дерев'янка на Печерську, передає УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Києва.

"За клопотанням Київської місцевої прокуратури № 6 Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою третьому підозрюваному у справі про вбивство столичного музиканта на Печерську", - йдеться у повідомленні.

Згідно з матеріалами слідства, 31-річний мешканець Києва допомагав двом спільникам приховати тіло вбитого музиканта у гаражному кооперативі та вчинив крадіжку музичних інструментів з його квартири. Дії підозрюваного кваліфіковані за ст. 396 та ч. 3. ст. 185 Кримінального кодексу України, повідомили у прокуратурі.

Як повідомлялося раніше, за підозрою в умисному вбивстві 65-річного музиканта столичні правоохоронці затримали двох осіб. Згодом стало відомо про затримання третього підозрюваного.

За даними слідства, 22 листопада зловмисники, перебуваючи у квартирі потерпілого, вбили його з метою заволодіння майном.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП